Vad som gör oss unika

01.

Kvalité

Vi vinnlägger oss alltid om att leverera högsta kvalité. Vi letar ständigt efter nya hållbara råvaror med minsta möjliga miljöpåverkan. Alla produkter tas fram enligt viktbaserade recept, därför kan man alltid räkna med att få samma produktkvalité över tid.

02.

Innovativa lösningar

Mångårig produktion och utveckling av plastprodukter har gett oss stor erfarenhet inom skilda områden och goda förutsättningar att hitta innovativa lösningar på skiftande önskemål och frågeställningar. Eget laboratorium och testutrustningar ger oss unika möjligheter för att kunna hjälpa våra kunder att hitta fungerande lösningar.

03.

Integritet

Vi erbjuder sekretessavtal om kunden vill anlita vår hjälp för att utveckla egna produkter och recept, t ex hitta lösningar för miljövänligare råvaror.

04.

Miljö

Plast och speciellt PVC får i miljödebatten utstå mycket kritik.
Läs gärna hur våra produkter möter upp mot miljökrav under fliken miljö.

Vi på Ohla Plast

dick

Dick Gustafsson

VD

Är i grunden konstruktör med maskinteknisk utbildning och driver idag som huvudägare det lilla innovativa kemiföretaget OHLA Plast & Färgteknik. Min passion är att utveckla saker och finna enkla lösningar på komplicerade problem och utmaningar. Som småföretagare och entreprenör ställs man hela tiden inför utmaningar för att kunna hålla fart och ekonomi i verksamheten och få kunder och anställda att bli nöjda och trivas.

Mina kunskaper och erfarenheter har jag skaffat mig under min tid som maskinkonstruktör och under nästa 30 års anställning på Forbo Forshaga plastgolvtillverkning i Göteborg. Under de senare åren som tekniskt ansvarig för konstruktion, underhåll och fastigheter.

olle

Olle Högstedt

Lite historia om OHLA Plast. Olle med bakgrund som produktionsansvarig på Galon startade företaget 1981. Som underleverantör till främst svensk plastindustrin växte företaget snabbt och 1997 gick flytten till nybyggda lokaler i Rollsbo industriområde i Kungälv. 2013 ville Olle dra ner på takten och då tog Leadco Engineering med Dick som ansvarig över företaget. Olle har dock kvar sitt engagemang och finns med som support och coach i bakgrunden.
anders

Anders Lindén

Anders är civilingenjör inom kemi, har ett förflutet som utvecklingschef på Forbo Forshaga och är idag huvudansvarig för konsultverksamheten i Leadco Engineering. Finns alltid till hands för OHLA Plast när intressanta utvecklingsprojekt dyker upp. Anders jobbar i huvudsak med nya produkt- och processkoncept inom polymera material, till stor del inriktat mot olika golvapplikationer. Arbetet sker ute hos våra kunder såväl som i Leadcos egen labutrustning och pilotmaskiner.
mona

Mona Lindau

Började sin bana i företaget redan 1988 och har koll på det mesta. Tar emot beställningar och sköter leveranser. Håller reda på recept och lager och har hand om bokföring och fakturering. Finns alltid till hands och dirigerar kunder till rätt person.

Hör av dig till oss!

Vi ser framemot din kontakt

Det är alltid trevlig med nya spännande samarbeten, hör gärna av dig till oss för att berätta om din produkt, idé eller samarbetsförslag.

Maila oss

Order: ohla@ohlaplast.se

Utveckling: anders@leadco.se

VD: dick@leadco.se

Öppettider

Måndag – torsdag 8-16
Fredag 8-14

Telefon

Mona Lindau: 030 – 39 11 80

Anders Linden: 0705 – 58 26 92

Dick Gustafsson: 0706 – 59 92 51

Besöksadress

Motorgatan 6, 442 40 Kungälv